top of page

ODGUŠENJE KANALIZACIJE VOMA VOZILIMA 
ODGUSENJE VOMA VOZILOM 
ODGUŠENJE POD PRITISKOM

Odgušenje kanalizacije specijalnim Voma vozilima jeste moderan, inovativni sistem za odgušenja. Voma sistem odgušenja kanalizacije osim što dovodi do odgušen ja cevi, istovremeno je i ispira i to pod visokim pritiskom. Otuda je to i osnovni i fundamentalni razlog što je  VOMA sistem najbolje rešenje za odgušenje kanalizacije. Nakom tretiranja zapušene cevi, kanalizaciona cev je prohodna i čista kao nova.

HITNE INTERVENCIJE - ODGUŠENJE 

Odgušenje kanalizacije spada u hitne intervencije, te vam naši profesionalni vodoinstalateri stoje nausluzi 24 časa na dan. Vodoinstalater On top vam nudi profesionalno i kvalitetno otpušavanje cevi uz pomoć Voma (WOMA) sitema i to po pristupačnoj ceni u zavisnosti od vrste problema i kompleksnosti zahvata. Takođe, uz sve uslige otpušavanja izdajemo račun. Ne ustručavajte se da pozovete Vodoinstalater On top jer  naši vodoinstalateri vrlo lako otpušavaju sve vrste cevi. Dakle, kada se mašinskim sajlama ne može otpušiti kanalizacija, koristi se Voma sistem, odnosno odpušavanje kanalizacije pod pritiskom. 

odgusenje kanalizacije vomom

HITNE INTERVENCIJE 00-24H

Vodoinstalater On top pruža usluge hitnih vodoinstalaterskih intervencija non stop. Kao što smo istakli, odgušenje kanalizacije jeste hitna, dakle, neodložna vodoinstalaterska intervencija, tako da nas možete pozvati u svakom trenutku i tako sprečiti moguću havariju.

bottom of page