top of page
VODOINSTALATER

HITNE INTERVENCIJE 

VODOINSTALATER BEOGRAD ON TOP

DOSTUPAN 24H

HITNE INTERVENCIJE NON STOP

BRZ DOLAZAK NA ADRESU 

VODOINSTALATER BEOGRAD

 NA SVE USLUGE UZ RAČUN,

DAJEMO GARANCIJU

KOD NAS NEMA SKRIVENIH TROŠKOVA! 

Vodoinstalater Beograd On top poseduje tim za hitne intervencije koga čine naši profesionalni vodoinstalateri, osposobljeni za popravku svih vodoinstalaterskih kvarova. Kada su u pitanju hitne intervencije, kao što su začepljenje kanalizacije, kućna poplava, pucanje ventila..., dostupni smo vam 24 časa, 7 dana u nedelji, čak i praznicima. Naš profesionalni vodoinstalaterski servis poseduje najmoderniju opremu za odgušenje kanalizacije i snimanje cevi. Snimanjem cevi sa profesionalnim kamerama služi da se tačno utvrdi mesto zagušenja ili kvara. Nakon utvrđivanja mesta zagušenja, naši profesionalni vodoinstalateri odrešuju i način na koji će odgušiti zapušenu cev. Postoji: odgušenje kanalizacije mašinama na struju, odgušenje kanalizacije mašinama pod visokim pritiskom vode kao i specijalizovanim vozilima za odgušenje kanalizacije Woma. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencije, naš tim za hitne intervencije stiže do vaše adrese za svega dvadesetak minuta. Ako, vam nije potrebna hitna vodoinstalaterska intervencija, možete i zakazati intervenciju pozivom i direktnim dogovorom o terminu intervencije sa vodoinstalaterom.

HITNE INTERVENCIJE 00-24h: My Services
odgusenje kanalizacije

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

 

Vodoinstalater On top je profesionalni vodoinstalaterski servis i poseduje najmoderniju opremu za odgušenje kanalizacije i snimanje cevi kamerom. Odgušenje radimo: ručno i mašinsko, kao i odgušenje womom.  Snimanjem cevi sa profesionalnim kamerama možemo da tačno utvrdimo mesto zagušenja ili kvara. nakon lociranja mesta zagušenja, uz pomoć sajle ili pod pritiskom lako možemootpušiti kanalizacionu cev bilo koje veličine.

Ukoliko imate problem za zagušenom kanalizacijom, odvodom, slivnikom... možete pozvati naše vodoinstalatere koji će sigurno rešiti vaš problem.

ZAKAŽITE INTERVENCIJU 

Zakazivanjem intervencije, dobićete pouzdanog, profesionalnog vodoinstalatera koji će znati gdje treba potražiti izvor problema i koji će imati sve potrebne alate i stručnost da reši svaki vodoinstalaterski problem: zameni ventil montira sanitarije, snimi kamerom cev i detektuje mesto curenja vode, sanira havariju u vašem stanu, nastale od poplave, odguši kanalizaciju... Za kratko vreme od poziva, zakazivanja intervencije, na vašoj adres

bottom of page