ODGUSENJE

NON STOP DOSTUPNI

HITNE INTERVENCIJE

VODOINSTALATER

OD POVERENJA

ZA SAMO 30 MINUTA NA ADRESI

ODGUSENJE KANALIZACIJE CENE

NAJPOVOLJNIJE

Za naš tim  vodoinstalatera nema nerešivog problema, posebno kada je u pitan ju odgusenje kanalizacije. Pozovite nas i za tridesetak minuta od poziva stižemo na vašu adresu. Radimo sve vrste vodovodnih popravki i usluga, kao i sve tipove odgusenja kanalizacije. Naš profesionalni vodoinstalaterski servis poseduje najmoderniju opremu za odgušenje kanalizacije i snimanje cevi kamerom. Snimanjem cevi sa profesionalnim kamerama služi da se tačno utvrdi mesto zagušenja ili kvara. Nakon dijagnostike pomoću specijalnih kamera i pronalaženja mesta zagušenja, vodoinstalateri utvrđuju i  način na koji će odgušiti zapušenu cev. Postoji: odgusenje kanalizacije ručno, odgušernje mašinama na struju, odgušenje kanalizacije mašinama pod visokim pritiskom vode, specijalizovanim vozilima za odgušenje kanalizacije, sistem Woma. Navedeno potvrđuje da smo kompletno opremljeni najmodernijom ospremom za odgusenje kanalizacije, tako da za naš vodoinstalaterski servis nema nerešivog problema, osnosno zagušenja. Zato su i cene odgusenja pristupačne, u zavisnosti od mesta odgusenja, veličine, odnosno da li je u pitanju kućna kanalizacija ili vertikala, odnosno horizontala zgrade. 

Ukoliko imate problem za zagušenom kanalizacijom, odvodom, slivnikom... i potrebno je stručno, efikasno i brzo izvršiti odgušenje kanalizacije, možete pozvati naš vodoinstalaterski servis On top i za svega dvadeset do trideset minuta, naši obučeni vodoinstalateri će izađi na teren i nakon dijagnostike rešiti vaš problem. Pošto odgušenje kanalizacije spada u hitne intervencije, te nas možete  kontaktirati u svako doba dana ili noći. Zapušena kanalizacija može može izazvati velike havarije. Upravo zato, naš dežurni vodoinstalater vam je dostupan 00-24h. 


 

Odgusenje kanalizacije je ozbiljan problem koji zahteva stručnost i opremu. Ukoliko imate problem i potrebno vam je odgusenje kanalizacije, a tražite povoljnog i pouzdanog vodoinstalatera u Beogradu, na pravom ste mestu. Vodoinstalater On top je tu da pomogne u rešavanju bilo kakavog vodoinstalaterskog kvara. Naši iskusni majstori, vodoinstalateri su školovani i opremljeni najmodernijom vodoinstalaterskom opremom, tako da možete biti sigurni da će posao kao što je odgusenje kanalizacije biti dobro obavljen. Bilo da je reč o vodovodnoj cevi koja curi, pokvarenom vodokotliću ili zapušenoj kanalizaciji, gde je potrebno primeniti neki od načina odgusenja kanalizacije, nijedan problem nije prevelik ili premalen za vodoinstalatere servisa On top.

Pozovite nas već danas.

Vodoinstalater On top vam pruža uslugu odgušenje kanalizacije 00-24h

Odgušenje predstavlja HITNU INTERVENCIJU i podrazumeva:

Odgušenje sudopere

Odpušavanje kade

Odpušavanje tuš kabine

Odgušenje wc šolje

Odgušenje horizontale

Odgušenje vertikale zgrade

 

odgusenje kanalizacije

odgusenje kanalizacije

Zapusen odvod

snimanje cevi kamerom

snimanje cevi kamerom

Snimanje vodovodne cevi kamerom u cilju lociranja zagusenja.

odpusenje lavaboa

odpusenje lavaboa

Odpusavanje lavaboa Beograd

odgusenje kanalizacije

odgusenje kanalizacije

Profesionalni vodfoinstalater radi Odgusenje kanalizacije

odgusenje kanalizacije 5

odgusenje kanalizacije 5

odgusenje kanalizacije 3

odgusenje kanalizacije 3

ZAKAZITE INTERVENCIJU 

Vodoinstalater On top